Menu Close

Tarptautinė ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo pedagogų metodinė-praktinė konferencija “Mums gera žaisti bei sportuoti”

Lapkričio 28 d. Šalčininkų r. Eišiškių lopšelyje-darželyje „Žiburėlis“ įvyko tarptautinė ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo pedagogų metodinė-praktinė konferencija “Mums gera žaisti bei sportuoti”, kurios tikslas – skatinti ikimokyklinio bei priešmokyklinio ugdymo pedagogus pasidalinti gerąja darbo patirtimi, skleidžiant netradicines patirtis apie vaikų fizinio aktyvumo skatinimą ikimokyklinio ugdymo įstaigose.

Konferencijos metu gerąja darbo patirtimi dalinosi ikimokyklinio ugdymo pedagogai iš  Baltarusijos – Varanavo ir Rodūnės miestų, Vilniaus r. Maišiagalos vaikų lopšelio-darželio, kolegos iš  Šalčininkų r. Zavišonių lopšelio-darželio „Varpelis“, Jašiūnų lopšelio-darželio „Žilvitis“, Eišiškių lopšelio-darželio „Žiburėlis“. Konferencijos dalyviai pristatė praktines veiklas temomis „Linksmi žaidimai kojytėms“, „Sveikos kojytės“, „Naujametiniai stebuklai“, „Linksma mankštelė“, „Stebuklinga juostelė“, „Šmaikšti kelionė į Havajus“, „Žaidžiam ir sportuojam su savarankiškai pagaminta nestandartine-fizine įranga“ su mūsų ugdymo įstaigos 4-6 metų vaikais. Vaikai labai noriai sportavo, o pedagogai parodė  labai naudingus, gerus, linksmus pratimus. Tikimės, jog kiekvienas konferencijos dalyvis pasisėmė idėjų, kaip paįvairinti kūno kultūros pamokėles, lavinant savo ugdytinių fizinį aktyvumą.

[supsystic-gallery id=376 position=center]

Skip to content