Menu Close

Šypsenų niekad nebūna per daug !

[supsystic-gallery id=178 position=center]

Nuo 1999 metų kiekvieną spalio mėnesio pirmąjį penktadienį visas pasaulis švenčia Tarptautinę šypsenos dieną. Šių metų spalio mėnesio 5 d. vaikų lopšelio-darželio ,,Žiburėlis“ bendruomenė, o ypač “Bitučių” grupės ugdytiniai prisidėdami prie šios gražios iniciatyvos, taip pat paminėjo Tarptautinę šypsenos dieną.

,,Ryto rato“ užsiėmimo metu auklėtoja savo ugdytiniams vedė emocinio intelekto pamokėlę. Vaikai klausėsi auklėtojos pasakojimų apie žmonių tarpusavio draugiškus santykius, gerąsias emocijas ir jų reikšmę žmogaus gyvenime. Visi drauge diskutavo, ką jiems reiškia kito žmogaus šypsena ir, kaip dažnai vaikai šypsosi. Vėliau vaikai piešė piešinius, gamino darbelius šypsenos dienos tema. Piešiniuose ir darbeliuose atsispindėjo vaikučių šilti jausmai, meilė ir tyras vaikiškas džiaugsmas. Nuotaikingi piešiniai ir darbeliai buvo išeksponuoti parodoje ,,Dovanoju Tau šypseną“.

Tarptautinės šypsenos dieną išskirtinio dėmesio sulaukė kiekvienas įstaigos bendruomenės narys (nuo jauniausio iki vyriausio). “Bitučių” grupės ugdytiniai ir auklėtoja Rima Brozovskaja  visus sveikino su Tarptautine šypsenos diena, kiekvienam dovanojo po ,,Šypsniuko“ emblemą, linkėjo pakilios nuotaikos, daug šypsotis ir nuolatos skleisti gerąsias emocijas.

 

Meilės, gerumo ir šypsenų niekada nebūna per daug!

Šypsokimės!

Šypsena turi veidrodžio efektą.

Šypsaisi tu… šypsosi tau…

              Auklėtoja Rima Brozovskaja

[supsystic-gallery id=176 position=center]

Skip to content